Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту в США не став відповідати на питання кремлівських пропагандистів.

Журналіст телеканалу "Росія 1" на одному з офіційних заходів наздогнав українського лідера, щоб запитати, чи тиснув президент Америки Дональд Трамп на нього. Однак у відповідь пропагандист нічого не почув.

Зеленський на сесії Генасамблеї ООН

До речі, вчинок Зеленського викликав різку реакцію у російського телеканалу.

"Я от чесно скажу, що такого я не бачив ніколи, хоча висвітлював візити багатьох президентів у різні країни. Так як Зеленського охороняють тут, в Нью-Йорку, не охороняють ні Путіна, ні Трампа, не охороняє, більше того скажу, навіть Порошенка. До Порошенка можна було спокійно підійти, спокійно щось запитати. Так, він всякі дурниці нам відповідав, але тим не менш, – відповідав. Навколо Зеленського в три ряди вишикувалися охоронці, при чому не американські, а саме українські... Може бути, вони бояться, що ми запитаємо про його зв'язки з Трампом і про Байдена, може бути, просто чогось побоюється", – заявив пропагандист.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою прилетіли в США, де зараз проходить 74-а сесія Генасамблеї ООН. Перша леді показала в мережі зворушливе фото з чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.uа, в рамках 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН Дональд Трамп і президент Польщі Анджей Дуда підписали угоду про військове співробітництво.

Також портал Знай.uа писав, що десять членів делегації РФ, в тому числі член Ради Федерації Костянтин Косачов, не отримали американські візи.