Україна впроваджуватиме американську модель для охорони державного кордону. Про це написав Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко на своїй сторінці в Facebook. Про це повідомляє видання Хвиля.

"Американські охоронці кордону ознайомили нас з організаційно-штатною структурою та завданнями підрозділів, які прирівнюються до наших прикордонних загонів і відділів прикордонної служби", - зазначив Дейнеко.

При цьому голова Держприкордонслужби не уточнив, в чому саме полягають особливості американської моделі.

У той же час, Дейнеко висловив подяку американським колегам за надійне партнерство і підтримку розвитку української прикордонної служби.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

"Загалом за ці дні нам вдалося ознайомитися з багатьма аспектами американської прикордонної служби. Я бачив з якою цікавістю українські офіцери-прикордонники обговорюють з колегами підходи до планування і підтримання безпеки в зонах відповідальності", - зазначає автор.

Зокрема, на одній з ділянок продовжимо апробовувати нову модель охорони кордону і в цьому нам допомагатимуть саме представники Прикордонно-митної служби США.

Також Дейнеко висловив вдячність Уряду Сполучених Штатів та американським колегам, які є надійними партнерами і тривалий час підтримують розвиток прикордонного відомства України.

Нагадаємо, Лукашенко закрив кордон з Україною: причина вражає.

Раніше портал Знай.ua інформував, що в Одесі орудує Сонька золота ручка: під прицілом - самотні жінки, бережіть нерви і гаманці

Також Знай.ua писав, одеський прикордонник вирішив повторити "подвиг" Ескобара: кордон перекритий, копи йдуть по гарячих слідах.