Відомо, що міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу виключив можливість прямого військового конфлікту з Україною. Про це він заявив в інтерв'ю російському співробітникові ЗМІ, передає "Хвиля".

Так, Шойгу відповів на поставлене журналістом питання про те, чи існує небезпека масштабного військового конфлікту між Україною і Росією.

"Навіть думати про це не хочу. Дуже сподіваюся, що в українського народу і в української влади вистачить волі, сил і можливостей остудити гарячі голови, які закликають до подібної дурості і божевільному сюжетом. Коли-то "екстремістів" в Україні все одно доведеться зупиняти. Шкода тільки, що це не було зроблено раніше", — сказав міністр оороны.

Також слід зазначити, що президент Російської Федерації Володимир Путін готується до боротьби з ворогами, нарощуючи військову міць.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

До того ж, на даний момент для Міноборони РФ головним завданням є вироблення теорії ведення військових дій.

За словами Шойгу, зараз йдуть конфлікти нового покоління, де поєднано класичні і асиметричні способи ведення збройної боротьби. Також він підкреслив, що зовсім скоро російська армія отримає на озброєння надпотужні кошти.

Нагадаємо, що колишній прем'єр-міністр приголомшив правдою Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, літак глави Міноборони "атакував" винищувач НАТО.

Також портал Знай.ua писав, що російський журналіст показав агресію Путіна в цифрах.