Військова агресія, яку розпочав Володимир Путін проти української держави, обернулася загибеллю близько 20 тисяч осіб. Росія ж називала це захистом російськомовного населення на території України. Про це заявив відомий російський журналіст, репортер Олександр Невзоров, пише Хвиля.

Як розповів журналіст, Володимир Путін дуже турбувався про майбутнє російської мови в Донецькому регіоні, а також, включаючи всю Україну.

Українські військові медики на Донбасі

Олександр Невзоров зачепив питання місцевих виборів на Донбасі. Він підтримує рішення президента України Володимира Зеленського, в якому йшлося, що які-небудь обговорення про вибори будуть підняті лише в тому випадку, якщо Путін виведе всіх своїх бойовиків з території Донбасу.

"Ви знаєте, що це питання було порушене. І Зеленський абсолютно справедливо розсудив і сказав, що взагалі-то якісь розмови про яких би то не було виборах можливі тільки після того, як Росія відведе свої війська з Донбасу", – погоджується Невзоров.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Невзоров згадав Соловйова, який не має ніяких аргументів, а наявність російських військових на Донбасі так і зовсім для нього є загадкою.

Якщо, скажімо, взяти Суркова, помічника президента Росії, так він лише може "гусячими перами креслити геополітичні прожекти" про те, якою повинна бути окупована територія Донбасу.

"Ось одна справа – у нас є... теоретик Сурков в курному жабо, який гусячими перами креслить геополітичні прожекти про те, яким має бути Донбас. Інша справа – виконавці. ...Ми давно спостерігаємо за Донбасом, ми бачили, що ті кримінальники, які на цьому Донбасі захоплювали владу, – їх частково перебили, частково пересаджали", – резюмував Невзоров.

Нагадаємо, скандальну російську режисерку викинули з України: показуй "Русскую весну" Путіну.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський сенатор від Рязанської області Ігор Морозов вирішив згадати часи Пушкіна і, щоб "захистити честь прекрасної дами", викликав на дуель позафракційного нардепа Верховної Ради України Борислава Березу.

Також Знай.ua писав про те, що дружина сатирика Михайла Задоронова Велта подала до суду на Перший канал.