Народні депутати президентської партії "Слуга народу" Микита Потураєв та Єгор Чернєв були призначені очільниками українських делегацій в Парламентських асамблеях ОБСЄ та НАТО. За відповідне рішення проголосували депутати Верховної Ради.

Про це повідомив глава Комітету з питань зовнішньої політики Верховної ради Богдан Яременко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Верховна Рада призначила народного депутата від фракції "Слуга народу" Микиту Потураєва керівником постійної української делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Його колега Єгор Чернов очолив делегацію в Парламентській асамблеї Північноатлантичного альянсу.

Зі слів Яременка, продовжиться робота з Організацією за демократію та економічний розвиток (ГУАМ), Парламентською асамблеєю чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) та Парламентською асамблеєю Євронест.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Яременко також повідомив, що українська делегація не буде брати участі у найближчій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи через "порушення цією організацією власних інтересів і відвертим ігноруванням її інтересів".

"Не маючи іншої можливості реагування на порушення цією організацією власних принципів і зіткнувшись з досить відвертим ігноруванням її інтересів, Україна поки утримається від відряджання своєї делегації на найближчу сесію ПАРЄ", - написав він.

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського від трьох фатальних помилок: "Можуть погубити".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський представив нового губернатора Вінниччини: що відомо про Владислава Скальского.