Дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська – одна з найбільш обговорюваних персон. Виглядати ідеально, гідно представляючи країну – одна з обов'язків першої леді.

Ефектні виходи Олени в стильних вбраннях від відомих українських дизайнерів вже стали однією з улюблених тем порталів.

Однак, на даний момент, найбільш обговорюваною є тема, якою вона була до того, як чоловік став президентом.

Так, основним видом діяльності до інавгурації Володимира Зеленського було писати сценарії для виступів "Кварталу-95". Олена ніколи не хотіла стати зіркою і вийти на сцену. Вона насолоджувалася роллю дружини і мами. Навіть соціальні мережі Зеленська почала вести, як стала першою леді. Інтерв'ю Олена за ці роки також не давала. Тому судити про її стилі можливо, тільки глянувши на архівні кадри.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Вона не тільки мала екстра-короткі стрижки, але і одягалася не під диктовку моди: зухвалий макіяж, яскраві кольори в одязі та сукні незвичайного крою.

Одяг у неї була насамперед по погоді і щоб було комфортно. Адже подружжя Зеленських часто подорожувала і їздила в тури по містах з командою "Кварталу 95".

Слід зазначити, що Олена не обходила стороною і лаконічні, і масивні аксесуари. Любов до перевіреної часом класики відбилася і виборі зачіски – ось вже багато років Олена вірна блонду, а також стрижка і форма укладання.

Її фігура ніколи помітно не змінювалася, що свідчить про її стриманості в харчуванні і про заняття спортом. Не дивлячись на скритність, дружина Зеленського, завжди стежила за своєю зовнішністю.

Цікаво, що ще до того, як стати першою леді, Олена зуміла проявити смак: під час виборів вона показала пару бездоганних образів. Сьогодні вона переклала цю справу на плечі професіоналів, а сама займається більш важливими речами. В одному інтерв'ю дружина президента зізналася, що не прагне слідувати нав'язаним стандартам і копіювати чийсь стиль. Це і дозволяє їй вибирати вбрання українського виробника, в той час, як інші відомі особистості країни носять одяг зарубіжних дизайнерів.

Нагадаємо, що Зеленський несподівано згадав про інопланетян і китайців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом.

Також портал Знай.ua писав, що наступного тижня може відбутися зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом.