Президент Росії Володимир Путін хворий, а також, як і всі диктатори, схильний до параної. Про таке заявив в ефірі “ObozTV” капітан 1 рангу ВМС США у відставці Гарі Табах.

За його словами, лідери інших країн повинні враховувати цей фактор при переговорах з Путіним.

«Я думаю, що Путін хворий. На сьогодні Путін боїться всього. Він боїться самого себе, він боїться будь-якого шереху. Ми ж бачили, що на “Велику двадцятку” він приїхав зі своїм стаканом - це вже параноя. Я думаю, що будь-який психіатр вам скаже”, - заявив Табах.

Також капітан у відставці додав, що параноя президента Росії розвивається.

“Будь-який диктатор стає параноїком, а потім у диктатора ця параноя розвивається. Це було у Сталіна, у Гітлера, у Пол Пота, у Мао Дзедуна. Путін нічим не відрізняється, він при владі дуже довго і у нього влади дуже багато. У ньому розвинена сильна параноя і сильний страх. Він живе в страху”, - додав він.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

За словами відставного офіцера ВМС США, в спілкуванні з російським лідером ”баланс треба весь час дотримуватися”.

“Тому президент Трамп каже - я з ним сяду переговорити, але ... Я з ним повинен поговорити, він хороший хлопець, але ... Можна з ним домовитися, але ... Завжди ”але”. Я думаю, що президент Зеленський те ж саме говорить, я так чую”, - зазначив на кінець Табах.

Нагадаємо, Разумков зі "Слуги народу" показав перші провали нового парламенту: "Усі чудово розуміють".

Як повідомляв портал "Знай.ua", відлуння епохи Порошенка дісталося до арештантів: за дверима Лук'янівського СІЗО кояться страшні речі.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський зізнався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими.