Сьогодні народні депутати почали свой черговий пленарний тиждень. Знай.ua вже повідомляв раніше, що соратники Зеленського з партії «Слуга народу» поступово освоюються зі своєю новою роллю і стають не такими слухняними, як очікувалося.

Главі парламенту знову довелося чекати своїх колег, щоб почати роботу. При цьому відзначимо, що вранці він вже висловив свої претензії своєї соратниці, яка запізнилася з доповіддю Анастасії Красносільской.

І ось знову депутати не поспішають приймати закони:

Пунктуальність

Знай.ua вирішив з'ясувати, чим же викликана така тенденція, чому новоспечені нардепи спізнюються на роботу.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

«Я спізнився, тому що не встиг пообідати, - винувато опустивши очі, сказав досить огрядний депутат з «Слуги народу», але додав. - Тільки не пишіть, що це я сказав, а то колеги засміють».

Також серед причин були: інтерв'ю журналістам, які не відпускали, а також дзвінки на округ або експертам.

«Будівля Верховної Ради не дуже зручна - це теж впливає на запізнення, - сказав нам соратник Зеленського Юрій Камельчук. - Ну і, звичайно, банально присутня неорганізованість».

Юрій вважає, що будівля парламенту сприяє запізненням

До речі, варто додати, що якщо частина «Слуг народу» просто запізнилася після перерви, то наприклад левова частка опозиціонерів взагалі не з'явилася на роботу, як і фактичний лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко.

На гальорці восьме скликання в своєму репертуарі

За словами Камельчука, можливо вже в жовтні буде прийнятий закон, який зможе регулювати прогули парламентаріїв.

«А заробити він може встигнути навіть у цьому році», - зазначив нардеп.

Цікавою думкою на рахунок запізнень поділилася одна з найкрасивіших представниць партії «Слуга Народу» Ольга Савченко.

«Якщо стосується наших, то це пов'язано лише з тим, що ми раніше не були держслужбовцями, в більшості своїй - це люди з бізнесу, які до того, як прийшли в Раду самі розпоряджалися своїм часом і вже давно не жили по дзвінку, - пояснила вона. - Ми сміємося з того, що відчуваємо себе студентами, з перервами і обідами в буфеті».

Ольга Савченко завжди в оточенні чоловіків

Депутатка зазначила, що для неї, наприклад, дуже дивний момент з письмовою реєстрацією, тому вона її постійно забуває провести.

«Ми поки до кінця не вжилися в цю нову роль, але працюємо над самодисципліною. Думаю, ще тиждень-два і ми покажемо результат», - посміхнулася Савченко.

Також додамо, що цей коментар для Знай.ua - був першим офіційним коментарем Ольги Савченко, з чим ми її і вітаємо. Як то кажуть - з почином.

Нагадаємо, Разумков зі "Слуги народу" показав перші провали нового парламенту: "Усі чудово розуміють".

Як повідомляв портал "Знай.ua", відлуння епохи Порошенка дісталося до арештантів: за дверима Лук'янівського СІЗО кояться страшні речі.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський зізнався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими