Депутати партій "Слуга народу" та "Голос" започаткували нову традицію - щонеділі вони виходять на пробіжку біля Верховної Ради. Щоразу з ними біжить спеціально запрошений гість. Так, нардепи бігали вже 5 разів поспіль.

Забіг має дві частини: 4 км Маріїнським парком для всіх і на Труханів острів для найвитриваліших, передає gazeta.ua.

Перед пробіжкою депутати розминаються. Цієї неділі розминку проводив один із тих, хто зібрався бігати. Під час такого заходу чиновники не лише займаються спортом, а й знайомляться, розповідають про себе. Загалом зібралося близько 40 людей.

Популярні новини зараз

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Депутати біжать під музику - на початку забігу лунає "Остановилось мое сердце" російського гурту "Сплін". Позаду Маріїнського палацу люди фотографують нардепів. Між собою говорять, що сьогодні вони вийшли пізніше, ніж зазвичай.

Повертаючись до Ради, нардепи йдуть на групове фото. У натовпі жартують, що саме заради нього дехто приходить на пробіжку. Цього разу спецгостем став чоловік телеведучої Маші Єфросиніної — Тимур Хромаєв. Він бігав у чорній спортивній кофті, сірих шортах і синіх гетрах. Після 4 км говорить без задишки.

Після пробіжки до 20 людей зі спецгостем йдуть до кав'ярні поблизу будівлі парламенту. Сідають за дерев'яними столиками на вулиці. Деякі жінки беруть ковдри з інших місць й накидають на плечі.

Нагадаємо, раніше новий генпрокурор Рябошапка зробив гучну заяву про "посадки" колишньої влади.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський жорстко покарав заступників Богдана, і ось що він отримав у відповідь: "Хто більше працює, той...".