Відомий український політичний експерт та журналіст Юрій Романенко висловився про підпал будинку ексглави Національного банку Валерії Гонтаревої. Як відомо, під Києвом в с. Гореничі маєток колишньої чиновниці був спалений в ніч на вівторок 17 вересня.

"Спалили будинок Гонтарєвої. За 5 років зачистки фінасової системи під Порошенко не спалили, а ворогів було хоч відбавляй, а тут прокинулися вороги. І прокинулися як раз в той момент, коли Гонтаревій терміново потрібно отримати політичний притулок в Британії. Ось такі бувають збіги", - написав Романенко.

Сама Гонтарева заявила, що зловмисники кинули пляшку з зажигальной сумішшю через паркан. Будинок повністю вигорів, пожежникам не вдалося загасити пожежу.

Українці в соцмережах коментують інцидент із підпалом. Хтось зловтішається, а комусь шкода колишню чиновницю.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що тепер, скоріше за все, її не видадуть. Тож думайте самі. Так Коломойський прокоментував підпал будинку Гонтаревої. Нагадаємо, що Гонтарева зараз проживає й працює у Лондоні (Великобританія).

На форумі YES у суботу журналісти запитували Коломойського про його конфлікт із екс-головою НБУ, на що олігарх відповідав, що, у Гонтаревої і без нього вистачає ворогів.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв у Twitter, що поліція розслідує підпал будинку колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої під Києвом.

"Нічний підпал будинку Гонтаревої – неприпустимий прояв кримінального тиску. Той, хто замовив і виконав це у момент прибуття місії МВФ в Україну, – не просто підпалювач, він – ворог, який шкодить своїй державі", - написав Аваков.

"Так зручно і швидко згорів. Немов би зсередини було все готове... Цікаво, а камери спостереження щось показали?🤔 І що то за люди мирно ходять на пожежі?", "Карма завжди карає", " Молодці так треба зробити з усіма хто був при владі", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, вдома у Гонтаревої проходять обшуки: "Хороші новини".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський взяв справу про підпал маєтка Гонтарєвої в свої руки: "Брутальний злочин..."

Також Знай.uа писав про те, що маєток Гонтарєвої під Києвом спалили: спалахнув, як сірник, вражаюче відео.