В президентській партії "Слуга народу" вперше розкритикували рішення Володимира Зеленського. З гострою критикою дій президента виступив нардеп Олександр Дубинський.

Нардеп заявив, що гендиректор державного концерту "Укроборонпром" Айварас Абромавичус не має права обіймати цю посаду. Про це Дубинський написав у Facebook, де привів вагомі докази своїх слів.

Дубинський заявив, що Абромавічус має литовське громадянство.

"Офіційне підтвердження від Міністерства внутрішніх справ Литви - гендиректор Укроборонпрому Абромавічус має литовське громадянство.

Це означає, що він не має права працювати в урядових і оборонних структурах. Більш того, не може мати доступу до державної таємниці. І повинен бути звільнений в дотримання законів України", - написав "слуга народу".

Зазначимо, що 30 серпня президент Володимир Зеленський звільнив керівника "Укроборонпрому" Павла Букіна і призначив на цю посаду Айварас Абромавичус.

Раніше Абромавічус обіймав посаду голови наглядової ради "Укроборонпрому".

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Нагадаємо, раніше Абрамовичус різко наїхав на Дубинського.

Після того, як на сайті Dubinsky.pro з'явилася інформація про те, що Абромавічус інвестує у Путіна, керівник "Укроборонпрому" заявив, що Дубинський бреше і не червоніє. Зокрема, він заявив, що не є акціонером East Capital з тих пір, як почав працювати в уряді.

Як повідомляв портал Знай.ua, на порталі Дубинського з'явилась інформація про те, що Абромавічус виявився бізнес-партнером друзів Путіна.

Також Знай.ua писав, НАБУ відкрило справу на скандального екс-директора "Укроборонпрому" Букіна.