Стало відомо, на що витратила 50 тисяч гривень донька Володимира Зеленського, яка виграла їх на гумористичному шоу країни - “Розсміши коміка”. Про це розповів сам президент України, пише “Politeka”

Відзначимо, що раніше старша донька президента України Олександра виграла 50 000 гривень в шоу "Розсміши коміка". Наразі Зеленський все ж зізнався, на що ж витратила гроші його донька:

«Вона віддала гроші в дитбудинок. У нас є список, кому ми допомагаємо. І Саша з мамою вибрала просто з тих, кому ми допомагаємо. Вона не могла взяти ці гроші, це було б некоректно », - зізнався Зеленський.

Також Володимир додав, що його донька хоче зніматися в кіно. Вона вже грала невелику роль у фільмі 8 побачень, а саме, доньку головного героя. У старому інтерв'ю, ще до обрання Володимира Зеленського президентом України, його запитали, чому його донька і досі не отримала серйознішу роль.

«Я не можу зробити щось під свою доньку. Мені здається, це не зовсім коректно по відношенню до моїх колег. Коректно це може бути в тому випадку, де її поява в будь-якому проекті буде органічним. І їй би цього дуже хотілося і мені б не було соромно », - відповів тоді Зеленський.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua до Філатова нагрянули з обшуком, Новий міст може вилізти боком.

Також, Знай.ua писав, що ДБР після Гонтарєвої нагрянуло з обшуками до Укроборонпрому.

Нагадаємо, як розповідав Знай.ua, Порошенко може опинитися за ґратами вже найближчим часом.