Верховна Рада планує розглянути питання щодо Державного бюджету на 2020 рік. Про це заявив голова парламенту Дмитро Разумков. За його словами, наступного тижня з 17 по 20 вересня планується закрити питання про Державний бюджет України на 2020 рік.

Народні депутати будуть працювати в сесійному режимі два тижні поспіль. Після цього у них буде тиждень відпочинку від роботи у парламенті – з 23 вересня по 7 жовтня народні обранці працюватимуть з виборцями та в комітетах.

Дмитро Разумков

"На пленарному тижні з 17 по 20 вересня планується розглянути ще 38 питань, зокрема – про Державний бюджет України на 2020 рік... Нагадую ще раз, що до 15 вересня Кабінет міністрів України повинен внести до Верховної Ради України проект бюджету на наступний 2020 рік", – зазначив Разумков.

Як запевняє спікер, новий проект бюджету стане великим викликом як для Кабінету міністрів, так і для Верховної Ради. Тому він висловив надію на те, що "це буде плідна ефективна спільна робота".

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Дмитро Разумков

"Прошу комітети так організувати свою роботу, щоб були пов’язані розгляди всіх альтернативних законопроектів, поданих відповідно до Регламенту", – додав Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Разумков пояснив, чому парламент включив турбо режим: "Стоять перед Україною".

Нагадаємо, одним указом депутати поставили хрест на партії Шарія.

Як повідомляв Знай.uа, Скічко з "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не рятує тільки дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабой.