Уляна Супрун розповіла про те, як познайомилася з президентом України Володимиром Зеленським і про ставлення глави держави до неї. Про це повідомляє LB.ua

Журналісти нагадали Супрун, як змінювалося ставлення до неї Зеленського. На етапі передвиборної президентської кампанії говорив, що підтримує її реформу. Але після різко поміняв свою думку. У Супрун поцікавилися причиною різкої зміни ставлення, на що екс-чиновниця аргументувала це різними ролями, які грає Зеленський.

"Я не зустрічалася з ним або з його командою між двома турами виборів. Думаю, що ми маємо справу з доктором Джекіллом і містером Хайдом (героєм готичного роману Р. Л. Стівенсона, який переживає роздвоєння особистості). Часто мені здається, що президент грає ролі те одного, те іншого. Коли він виступає перед міжнародним співтовариством, європейським бізнесом, каже: ми підтримуємо все, що робить Моз. А коли виходить на внутрішню політичну арену, то починається популізм", - сказала Супрун.

Також вона згадала своє знайомство з Володимиром Зеленським:

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Розповім вам один момент, він вам точно сподобається. Ви згадали, як президент мене називав, коли виступав по телевізору - точніше, не назвав, але майже назвав. Коли при знайомстві він простягнув руку і сказав: "Володимир Зеленський", я простягнула руку і сказала: "Доктор Смерть. Але це смерть радянської медицини ". Він посміявся і сказав: "Ну, нормально", - згадала колишня глава Моз.

Нагадаємо, раніше “Проти мене почнуть кримінальну справу”: Супрун зробила шокуючу заяву

Як повідомляв портал "Знай.uа" Гроші не віддадуть студентам, а коровам: у партії Порошенко запропонували новий законопроект

Також Знай.uа" писав, що Молода дружина – не вихід: Супрун розповіла, як повернути ерекцію