Колишня виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що продовжить підтримувати трансформацію системи охорони здоров'я країни не дивлячись на те, що новим міністром МОЗ стала Зоряна Скалецька. Орім цього, політик планує звернути свою увагу і на правоохоронну систему, пише сайт “Хвиля”.

Як відзначається, хоча Супрун і залишила крісло в.о міністра охорони здоров’я України, але вона все одно продовжуватиме допомагати в оновлені системи здоров’я.

“Так. Я залишаюся вдома, в Україні. Я буду і надалі підтримувати трансформацію системи охорони здоров'я. Уже не зсередини міністерства, а ззовні. Ми плануємо розвивати свою комунікаційну платформу. Також хочемо створити аналітичний центр, який буде займатися темою охорони здоров'я”, - заявила Супрун.

Також політик розповіла, що планує приділити свою увагу і до правоохоронної системи.

“В майбутньому плануємо розширити свою увагу також і на те, що відбувається в правоохоронній системі. Тому що якщо вона не працює, то в країні не може працювати майже нічого, в тому числі і в медицині. Мені вже сказали друзі з правоохоронних органів, їм дано вказівку знайти про мене і на моїх заступників щось таке, що дозволить відкрити проти нас кримінальні справи. І зараз вони чекають зустрічі Трампа із Зеленським, а після цього почнуть справу проти мене”, - розповіла Супрун.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, раніше Супрун заявила, що Радуцький хоче контролювати всю медицину заради заробітку.

Нагадаємо, одним указом депутати поставили хрест на партії Шарія.

Як повідомляв Знай.uа, Скічко зі "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не рятує тільки дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабой.