Нинішній глава Офісу президента України Андрій Богдан є не тільки колишнім адвокатом Ігоря Коломойського, але і досвідченим управлінцем. В цьому запевнив його батько Йосип Богдан.

Батько глави ОП Йосип Богдан є доцентом кафедри цивільного права і процесу юридичного факультету ЛНУ імені Франка. Повідомляє видання InfoResist.

Андрій Богдан

“Він – досвідчений управлінець. П’ять років був державним чиновником, двічі – заступником міністра, начальником управління … У судовій системі працював як адвокат, і як помічник судді апеляційного господарського суду”, – зазначив Богдан. Йосип Богдан

Зі слів Йосипа Богдана, теперішній глава ОП дуже багато працював, щоб досягти успіхів у юридичній сфері. Зараз його син займається дрібними правовими питаннями, які не вимагають його поради.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Батько Богдана також прокоментував обурення громадськості через те, що головою Офісу президента став колишній юрист олігарха Ігоря Коломойського. Він наголосив, що з цього приводу має свою точку зору.

Йосип Богдан

“Країну лякали тим, що він – адвокат Коломойського, але я в цьому випадку маю іншу позицію. Він був адвокатом не тільки Коломойського … А це значить, що він – хороший адвокат”, – підкреслив Йосип Богдан. Йосип Богдан

Раніше Андрій Богдан мав досвід співпраці з колишнім заступником глави Адміністрації президента часів Януковича Андрієм Портновим – він був його помічником.

Нагадаємо, раніше Богдан "посягнув" на лави Зеленського й показав дивну світлину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Богдан різко відповів українцям після поїздки в Сен-Тропе

Також "Знай.ua" писав, що у Богдана з'явилося два заступника