У вівторок, 10 вересня, екс-нардеп Надія Савченко завітала до Верховної Ради і "відзначилася" там своєю поведінкою.

Епатажна пані, зайшовши в приміщення ВР, всілася за стіл та закинула свої босі ноги на нього, продемонструвавши всій Україні, що вони у неї брудні. Та на цьому Савченко не зупинилась. Вона вирішила продемонструвати, що генднрна рівність в нас таки існує.

Надію Савченко помітили в чоловічому туалеті Верховної Ради. Про це в Facebook написав журналіст Денис Рафальський.

"У чоловічому туалеті Ради, перетвореному в курилку, панянки, що палять, не рідкість. Але точно не чекав побачити в ньому Надію Савченко з сигаретою. Її питали, що вона робить в парламенті. Прийшла, каже, глянути з балкона. Мужики-фотографи пускали дим, дивлячись скоса. До речі, у нас же тепер гендерна рівність, і жінкам курити в чоловічих вбиральнях можна. А чоловікам в жіночих? Або як за старого режиму харассмент і таке інше? " - написав Рафальський.

До Верховної Ради Надія Савченко, яка не пройшла в парламент, прийшла з тієї причини, що сьогодні на телеканалі Zik стартував проект "Політичний коментатор", в рамках якого екс-нардеп коментує для глядачів засідання Ради.

Нагадаємо, безробітна Надія Савченко тикнула нардепам брудними ногами під ніс.
Колишня народна обраниця зайшла до примішення ВР, роззулась і закинула брудні ноги на стіл. Відповідний знімок на своїй сторінці опублікував в Facebook фотограф Ян Доброносов.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надія Савченко заявила, що шукає роботу, яка буде обмежена у контактах з людьми
Також Знай.ua писав, Савченко викинула взуття і пішла гуляти по трасі, дивні фото обговорюють в мережі.