Кнопкодави із парламенту попереднього скликання проникли до Ради ІХ скликання. Про це заявили у громадській організації Рух ЧЕСНО. На офіційній сторінці у Facebook оприлюднили допис зі статистикою кнопкодавів.

"Кнопкодави із парламенту попереднього скликання проникли у #Рада9. І їх чимало. Ось непочесний список депутатів, які порушували Конституцію і голосували не особисто. Раз і назавжди вирішити проблему кнопкодавства і відправити це слово до словника архаїзмів зможе сенсорна кнопка. Краще, ніж штрафи, санкції та пости у Facebook. Підтримуєте? Використовуйте хештег #СвободуСенсорнійКнопці", - йдеться у повідомленні.

Раніше у президента України Володимира Зеленського говорили про план по зміні системи голосування депутатів у парламенті -"Рада-4".

фото/Знай. ua

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Система Рада-3 - це просто сенсорна кнопка, тобто реакція на тепло. Коли ж йдеться про Раду-4, то це реакція на відбиток пальця депутата.

Верховна Рада

Як відомо, головна відмінність системи – це реакція на відбиток пальця депутата, а не на дотик кнопки при голосуванні. таким чином, тепер ніхто сторонній не зможе проголосувати за конкретного народного обранця.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді: кнопкодавам кінець.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, вірна слуга Порошенка пригрілась у Київській ОДА, і схоже надовго: "Ще одне коло граблів".

Також портал Знай.ua писав, що вирішили учасники G7 стосовно повернення Росії до клубу.