Нардеп від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко виклав на своїй сторінці в Facebook онлайн-трансляцію із закритого засідання Кабінету міністрів, яке пройшло у середу, 4 вересня. За його словами, саме у такому режимі уряд прийняв рішення про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Правда, Гончаренку вдалося познімати недовго, і його вигнали з засідання.

"Про моєї трансляції і інформуванні вже дізнався прем'єр-міністр Гончарук, про що він повідомив колегам і попросив продовжити роботу в режим робочого наради, а не засідання Кабміну. Тобто я там більше не можу бути присутнім", - заявив Гончаренко.

Раніше повідомлялося, що 3 вересня на засіданні парламенту Гончаренко обурено виступив проти пропозиції президентської партії "Слуга народу" про скорочення нардепів.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Представник "Європейської солідарності" запропонував зробити 95 депутатів. Таким чином він вказав на "Квартал 95" керівником якого був Володимир Зеленський до президентства. Гоначаренко з сарказмом заявив, що вже підготував законопроект і закликав приєднатися усіх, щоб зробити повний Квартал 95".

Нагадаємо, Гончаренко "атакував" Зеленського і поплатився за це.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Рябошапка одним махом звільнив прокурорів відразу чотирьох областей.

Також "Знай.uа" писав, розкрилася цікава деталь про Андрія Богдана.