Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена відвідали урочисте святкування 1 вересня в Новопечерской школі, де їх син пішов в 1 клас.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відео зі школи з'явилося в мережі завдяки кореспонденту "Вістей".

Чудові новини!

Популярні новини зараз

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику

Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Безпосередньо біля будівлі зібралися журналісти, які хотіли зняти президента зі своєю сім'єю, проте несподівано отримали негативну реакцію.

Володимир і Олена Зеленские негативно поставилися до того, що в об'єктиви камер міг потрапити їхній син Кирило і пресу попросили його не знімати. Відомо, що раніше Зеленський Кирило відвідував дошкільний заклад при Новопечерской школі.

"Заберіть", - говорить Олена Зеленська і рукою закриває камеру журналісту.

Подружжя Зеленських з особливим трепетом ставиться до згадування їх дітей в пресі - сам президент неодноразово згадував у інтерв'ю, що не хотів би афішувати своє особисте життя, так і фото дітей Зеленських потрапляють в мережу не так часто.

"Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він вперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку і однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще - буде пустувати, поїде в перші подорожі без батьків, почне загартовувати характер і ставати відповідальним. Кирило не тільки буде засвоювати шкільну програму, але і вчитися жити в країні змін. Наші діти - покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження і безглузде заучування", - написала в соцмережі Олена Зеленська.

Нагадаємо, Зеленський терміново збирає все керівництво країни і силовиків.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Зеленська тепло привітала українців з Днем знань.

Також Знай. ua писав, що слуга народу вперше зізнався, хто допомагає приймати рішення.