Шахраїв, які від імені Офісу президента України вимагали хабар за допомогу у призначенні на керівну посаду в "Укроборонпромі" затримали при отриманні частини грошей. Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Показати ще

За даними відомства, копи затримали 4 осіб, а не двох зловмисників, як повідомлялося раніше. Затримання правопорушників відбувалося в одному з офісів на вулиці Банковій, навпроти Офісу президента, при передачі грошових коштів у розмірі 250 тисяч доларів.

Слід зазначити, що на даний момент готується вручення зловмисникам повідомлення про підозру та подання клопотання про обрання запобіжного заходу. Інцидент кваліфіковані за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України, а саме - шахрайство в особливо великих розмірах.

Нагадаємо, що ДБР перевернуло догори дном Одеська облрада.

Як повідомляв портал Знай.ua, ДБР проводить санкціоновані обшуки в приміщенні ВАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України".

Також портал Знай.ua писав, що СБУ та ДБР увірвалися в Раду і перелякали Парубія.