У п'ятницю, 30 серпня, на Житомирщині у жахливу ДТП потрапив нардеп від фракції "Європейська Солідарність" Михайло Бондар. У нього, ймовірно, зламані ребра і численні забої.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Так, за даними Цензор.НІ, Михайло Бондар їхав на машині, яку знайшов через BlaBlaCar. У автомобіля лопнуло колесо, і він кілька разів перекинувся. Водій і всі пасажири залишилися живі, але отримали пошкодження.

За словами Михайла, в автомобілі крім нього, перебували водій з дружиною і ще один пасажир. Нардеп повертався додому, на Львівщину.

"Як сталася аварія, я не бачив, оскільки напередодні сиділи допізна і голосували. Самі, мабуть, знаєте. Я, відповідно, заснув. Пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару", - поділився народний обранець.

Також нардеп посилаючись на очевидців розповів, що в автомобілі Mitsubishi Lancer, в якому він їхав, розірвало колесо. Після чого машина зіткнулася боком, де сидів Михайло, з КАМАЗом, який проїжджав поруч, від чого кілька разів перекинувся. Водій вантажівки теж госпіталізували.

За словами Михайла Бондаря, життя йому та іншим знаходилися в машині людям врятували ремені безпеки.

В місцевій поліції розповіли, що ДТП сталося близько 17:50 на 111-му кілометрі автотраси Київ-Чоп.

"За попередньою інформацією, Mitsubishi Lancer на великій швидкості зіткнувся з КамАЗом, після чого у легковика відпало колесо, і він перекинувся", - розповіла старший інспектор місцевої патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Депутата доставили до Коростишівської центральної районної лікарні. За словами Бондаря, у нього синці на обличчі, руках і ногах, а також сильно болить спина. Поки невідомо, чи є переломи, оскільки лікарі проводять діагностику.

"Моя медична картка як депутата Верховної Ради IX скликання лежить у "Феофанії", тому доведеться їхати туди на огляд лікарів", - говорить Бондар.

Нагадаємо, що Порошенко пішов проти рішення Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко вирвав у журналіста телефон просто з рук.

Також портал Знай.ua писав, що з Порошенка стався неприємний конфуз.