Український борець греко-римського стилю, чемпіон світу та Європи, срібний призер Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Жан Беленюк, який є нардепом від партії "Слуга народу", обраний заступник голови комитету з питань молоді та спорту.

Як відомо, головою комітету залишився депутат від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін. Секретарем обрали Григорія Суркіса від партії "Опозиційна платформа – За життя".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше Беленюк зазначив, що готовий поєднувати свої повноваження політика зі спортивної кар'єром. За його словами, він планує виступити на Олімпійських іграх у 2020 році у Токіо.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Я відстоюю позиції українського спорту в стінах парламенту. Тому що ця сфера, на жаль, у занепаді. Мало фінансування, мало уваги приділяють нашим спортсменам. При цьому вони займають найвищі місця на світовій арені. Я був в Африці, вони там знають Шевченка і Кличка з України. В Африці, де телевізорів не так багато, але вони знають цих спортсменів" – розповів Беленюк.

Нагадаємо, Беленюк з команди Зеленського "озолотив" українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Беленюк з команди Зеленського "хоче заселити Україну неграми", українці регочуть.

Також Знай.uа писав про те, найскандальніший ультрас Динамо хоче у Раду.