Володимир Зеленський, президент України, сказав, що 100 днів його правління були як "прогулянка в сутінках". Він сказав це під час свого виступу у Верховній Раді.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як казав Зеленський на виступі: до того, як новий парламент розпочав свою роботу, він рухався на першій швидкості. Зеленський чекає конкретних змін після того, як Верховна Рада почне свою роботу.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Зеленський сказав: "Нещодавно минуло 100 днів моєї президентської каденції. Було дійсно багато різних оцінок, але повірте, критичну оцінку я даю собі. Цей період можна назвати тихою прогулянкою в сутінках з вимкненими фарами і на першій швидкості. Я впевнений, що зараз країна, нарешті, зможе включити п'яту швидкість і впевнено рухатися шляхом змін. Я дуже радий, що у нас з'явився парламент, який готовий працювати".

Нагадаємо, раніше знак згори? З Порошенка стався неприємний конфуз при отриманні депутатської "корочки".

Також Знай.uа писав, що Рябошапці пророкують крісло Луценка в ГПУ, але...: помічник Зеленського заплутав українців - не все так просто.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського знайшли заміну Гріневич: хто стане новим міністром освіти з "Слуги народу".