Новообраний прем'єр-міністр України Олексій Гончарук звернувся до колишнього президента Петра Порошенка та засипав його подяками.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зі своєї сторінки в Facebook новий глава Кабміну звернувся до Порошенка такими словами:

"Пишаюсь, що Україна - демократична держава в якій єдиним джерелом влади є народ.

Хочу подякувати Президенту України Петру Порошенку за 5 складних років роботи. Наповнених його помилками та перемогами.

Звичайно, у мене є купа претензій до Вас, пане Президенте, але зараз я хочу вам подякувати. Передусім за вільні вибори. За те що у воюючій країні ми зберігаємо надзвичайно важливу традицію мирної передачі влади", - написав Гончарук.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, у четвер, 29 серпня Верховна Рада дев'ятого скликання почала роботу. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вніс на голосування кандидатуру Олексія Гончарука, а народні депутати голосами підтримали його кандидатуру на пост премєр-міністра України.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям розповіли всі подробиці про попередню роботу новообраного прем'єр-міністра гончарука та хто він такий.

Також портал Знай.ua писав, що українцям показали перші 100 днів президента Зеленського та колишньог глави держави Порошенка.