Сьогодні, 29 серпня новий парламент зібрався на першому засіданні. Еолишній президент, а тепер депутат Верховної Ради із фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко спробував вирвати з рук журналіста видання "Правовий контроль" Артура Журбенка телефон. Про це сам Журбенко повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Перший журналіст, у якого Петро Порошенко вирвав у #Рада9 телефон - я)" - написав він.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Відео інциденту оприлюднив у своєму ролику блогер Анатолій Шарій. Зрозумівши, що він зробив це в прямому ефірі, Порошенко зробив вид, що вибачається і "дозволив" трансляцію, тай пішов собі далі.

"Вибачте, транслюйте далі", - сказав Порошенко.

Нещодавно Порошенко прославився проводячи в статусі президента навесні передвиборну кампанію. Його охорона вкрай жорстко реагувала на спроби ставити йому запитання і зняти це на камеру. Екс-президент неодноразово нападав на людей, намагаючись відібрати телефон або інакше "покарати". Зокрема, широко відомі випадки, коли він зірвав шапку з дівчини, а також схопив за ніс чоловіка.

Нагадаємо, приїзд Зеленського та урочиста присяга слуг народу: онлайн-трансляція з нової Ради.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков зі "Слуги народу" не стримався перед матерями загиблих героїв: сльози текли градом, фото.

Також Знай.uа писав про скасування депутатської недоторканності: Порошенко пішов проти рішення Зеленського.