У партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського назвали імена міністрів у новому уряді, який сформують на першому засіданні Верховної Ради дев'ятого скликання. Зокрема, новим міністром освіти може стати Ганна Новосад, обраний депутат від партії "Слуга народу", яка раніше працювала в міністерстві.

Про нове призначення повідомляє видання Лівий берег з посиланням на власні джерела.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ганна Новосад народилася 28 липня 1990 року, закінчила гуманітарний ліцей при КНУ імені Тараса Шевченка, отримала ступінь бакалавра політології в Національному університеті "Києво-Могилянська академія".

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Претендентка на посаду, яку зараз обіймає Лілія Гриневич, також пройшла стажування в центрах Іспанії та Чехії, є учасником українсько-канадської парламентської програми. У 2013 році отримала ступінь магістра європейських студій в Університеті Маастрихта, Нідерланди, стипендіат Фонду Відкритого Суспільства.

У 2014 році Новосад працювала радником глави Міносвіти. У грудні 2017 року керувала управлінням міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН. Після цього зайняла пост гендиректора стратегічного планування та європейської інтеграції.

Президент України Володимир Зеленський

Окрім цього, джерела в партії передають, що новим міністром гуманітарної політики буде Володимир Бородянський. Крісло віце-прем'єра з питань інформатизації займе Михайло Федоров.

Нагадаємо, колега Зеленського розклав по поличках закон про мову: що не так на думку колишньої зірки КВК.

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, Трамп офіційно підтвердив зустріч Зеленським: названо точну дату і місце.