Президенту України Володимиру Зеленському часто закидають, що він залежить від українського олігарха Ігоря Коломойського. Однак секретар Служби національної безпеки та оборони України Олександр Данилюк заявив, що це абсолютно не так.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Данилюк відзначив, що Зеленський не зустрічався з Ігорем Коломойським з моменту прийняття рішення про націоналізацію ПриватБанку. За словами Олександра Данилюка, він жодного разу не помітив, щоб чинний гарант української Конституції підпорядковувався чиїйсь думці. Тим більше, він не помічав, що Володимир Зеленський слідував вказівкам Ігоря Коломойського.

Володимир Зеленський

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

"Ми з ним не спілкувалися після націоналізації...Зрозумійте, я є частиною команди президента, я працюю з ним з моменту передвиборної кампанії. Тоді я прийняв рішення приєднатися, а президент прийняв рішення взяти мене в команду. Він людина, яка сама приймає рішення", - каже Олександр Данилюк.

Олександр Данилюк

Зазначимо, що сам олігарх Ігор Коломойський неодноразово заявляв, що Зеленський не має часу на зустрічі з ним. А нещодавно Коломойський оцінив діяльність Зеленського та його команди й заявив, що його "ніхто не слухає".

Ігор Коломойський

"Вони поки грамотно все роблять, все нормально. Але ще перебувають в ейфорії, їм здається, що море по коліно. Я їм намагаюся якось донести, що у Петра Олексійовича було 303 людини парламентська більшість у листопаді 14-го року. І через рік все, як дим над водою розвіялося. Але поки мене не чують", – резюмував олігарх.

Нагадаємо, колега Зеленського розклав по поличках закон про мову: що не так на думку колишньої зірки КВК.

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, у Зеленського намагаються визначиться з віце-прем'єром: людина Коломойського проти людини Разумкова.