Популярний український ведучий зі "Світу навиворіт" Дмитро Комаров і президент України Володимир Зеленський, як виявилося, домовилися про розподіл державних посад ще давно. Про це стало відомо завдяки виявленому журналістами Znaj.ua відеопідтведженню.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми з Зеленським про все домовилися. У кращих традиціях нашої політики раздеребанили в кулуарах найбажаніші державні пости. Пожартували. Заспівали. А заодно про все домовилися: посаду прем'єр-міністра Володя віддає мені" - підписав якось відео Дмитро Комаров.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Гроші повернуться до ПФУ: у пенсіонерів почнуть вилучати виплати

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Показати ще

В ролику Дмитро Комаров співає про те, що він "любить свою країну, свою дружину, свою собаку", а Володимир Зеленський підспівує йому. Ситуація була знята в той час, коли Володимир Олександрович ще був актором популярного серіалу "Слуга народу" і артистом студії "Квартал 95".

Виявилося, що провокаційний ролик за жовтень 2017 року лише став анонсом виходу другого сезону "Слуги народу". Проте, вже тоді ведучий вирішив не впускати шанс і на камеру взяв у Зеленського важливу обіцянку.

"Якщо станеш президентом, я забиваю місце прем'єр-міністра. По руках", - вирішив ведучий.

В якості підтвердження домовленості Зеленський і Комаров потиснули руки. Так що, цілком ймовірно, що посада прем'єр-міністра дістанеться не відомим кандидатам з партії "Слуга народу", а Дмитру Комарову за давньою чоловічою домовленістю.

В коментарях українці поділилися своєю думкою на рахунок такої домовленості:

"Випадком не через це другий тиждень немає випусків Світ Навиворіт?", "Такі пости дають маленьку надію, що у владі з'являться культурні та виховані люди. Нашій країні цього дуже не вистачає", "Дімич, якщо станеш прем'єр міністром, випустиш програму "Влада навиворіт"!", "Кращі кандидатури!", "Хлопці, ми за вас побіжимо голосувати", "В цей момент десь в Києві засумував Гройсман", "А чому не Міністр закордонних справ?", "Прем'єр з Вас вийде кращий, ніж танцюрист", "Діма, після танців можна ще спробувати себе на "Розсміши коміка", "Краще Міністром закордонних справ - і подорожуєш, і при владі"

Нагадаємо, Дмитро Комаров до Дня Незалежності підготував українцям особливий подарунок, розкриє виворіт рідної країни.

Як повідомляв Знай.ua, молоденька дружина Комарова підкорила мережа патріотизмом.

Також Знай.ua писав, що таємницю Дмитра Комарова розкрили всій Україні, такого не очікував ніхто.