З'ясувалося, що міністр соцполітики Андрій Рева та віце-прем'єр Павло Розенко на двох отримують більше, ніж виділяють сотням українських пенсіонерів. Про це заявив блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Так, він звернув увагу на несправедливість, через яку страждають літні українці. Стало відомо, що Рева і Розенко кожен місяць отримують з бюджету немислимо величезну суму грошей, яку явно не додають простим пенсіонерам.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Шнайдер висловив сподівання, що новий уряд після виборів у Раду буде краще дбати про свій народ. Адже президент Володимир Зеленський зі своєю командою вже зараз обирають майбутнього прем'єр-міністра.

Українці обурилися через неадекватні зарплати співробітників Кабміну. Вони запропонували якнайшвидше звільнити Реву з Розенка, а потім ще й залучити їх до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, наречена Розенка викликала резонанс серед шанувальників своїм відвертим фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Розенко похвалився шикарним відпочинком з нареченою.

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка поділилася з публікою найпотаємнішим.