У той час, поки вся країна відзначала День Незалежності України, начальник Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан перебував далеко від Батьківщини і на офіційних заходах в українській столиці був відсутній.

Відомо, що Богдан зазначав найважливіший державний свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку присвячену весіллі в місцевому ресторані L'Opera.

Читай Знай.uа в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Показати ще

На рахунок такого палкого вояжу Глави Офісу президента висловився відомий український бізнесмен та телеведучий Андрій Паьчевский. На своїй сторінці у Facebook він висловив своє здивування таким відпочинком Богдана та дуже строго попередив Зеленського про наслідки:

"Поки Україна скромно і зі смаком святкувала День Незалежності на чолі з президентом, керівник АП і всі його друзі разом з великим кагалом відзначали весілля в Сен-Тропе. Їх незалежність від народу була відмінно виконана спільним хороводом з українським прапором попереду. Хотілося б нагадати Зеленському, що більше знущань нової номеклатуры і нового олігархату народ не потерпить. Або Ви, Володимир Олександрович, їх, або ми всіх вас... зробимо ще раз"

Нагадаємо, Сен-Тропе та оголені дівчата: як Андрій Богдан відсвяткував День Незалежності, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа Богдана на День Незалежності засікли в несподіваному місці: куди і чому виїхав помічник Зеленського.

Знай.uа писав, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана у Сен-Тропе: "Відвис якісно, чому не Мальдіви?".