Дружина екс-нардепа Сергія Лещенка, діджей Анастасія Топольская, назвала "придурками" і "колгоспниками" користувачів, які розкритикували співачку Аліну Паш за її концерти в Росії та відсутність чіткої проукраїнської позиції.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Суперечка розгорнулася під одним з постів співачки в Instagram.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після того, як виступила на Дні Незалежності користувачі мережі пригадали їй виступи в Росії, а також висловлювання про те, що вона космополіт і поїздки в аннексированный Крим після 2014 року. І якийсь час співачка і сама відповідала критикують.

"Всіх сміливих хейтеров чекаю о 23:00 на CEMENT stage… тому що я задовбали ваші матюки банити – приходьте, вижену з вас диявола", - написала артистка.

В якийсь момент за артистку вирішила заступиться дружина екс-нардепа Лещенко, діджей Анастасія Топольская, назвавши критиків Паш "придурками" і "колгоспниками".

"Та ви всі придурки тут. Колгоспники. Що поробиш?! Аліна Паш, щоб я більше не бачила жодних згадок про цих лузерах! Вони не варті ні коментаря, ні секунди свого часу. Тупо лошари безмозкі з минулого. Ти крута і срати на них усіх. Тобі і не потрібно визнання цих жалюгідних невдах. Приходять сюди ж щоб тільки кайфанути від смороду власного лайна", - написала вона на захист колеги-артистки.

Нагадаємо, Аліна Паш перепела хіт Гловера Тһіѕ is America.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль розповіла, як готувалася до виконання Гімну в День Незалежності.

Також Знай. ua писав, що Іван Фролов, Constantine, Alina Pash і Костя Омеля розповіли про КиевПрайде.