Андрій Портнов міцно взявся за злочини ексгаранта Петра Порошенка, написавши заяву щодо нього та його злодіянь. Тепер Петро Олексійович змушений бігати на побачення до ДБР із завидною регулярністю. Однак, колишній президент України не збирався так легко здаватися, тому він висунув Портнову у відповідь звинувачення в розголошенні даних досудового розслідування , що його адвокат Ігор Головань направив в ДБР ще 8 серпня.

Андрій Портнов

З огляду на те, що Держбюро розслідувань займається тільки представниками влади, то справу Голованя передали Нацполіції. В МВС відмовили адвокату Порошенка на тій підставі, що його скарга не є повідомленням про злочин, "оскільки не містить достатніх даних про вчинення кримінального правопорушення", повідомляє портал "Страна.иа"

Тому-то, навчений досвідом адвокат не спромігся навіть вказати номер кримінального провадження, матеріали якого начебто розголосив Андрій Портнов.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

У зв'язку з цим Нацполиция відмовилася порушувати кримінальну справу проти Портнова.

Сам Андрій вже відреагував на таке рішення з гумором.

"Кінець тижня у фігуранта пройшов так собі. Вчора йому в моєму кримінальному переслідуванні про порушення таємниці слідства відмовив Шевченківський суд, тому що він забув додати до скарги всі доповнення і документи. А сьогодні відмовила і Національна поліція, тому що його адвокат забув вказати відомості, на який саме злочин скаржиться, написав скаргу не до того органу і помилився з підслідністю. Але я б не здавався і продовжував писати у всі місця. Зрештою, ми з адвокатом фігуранта робимо одну справу і йдемо в питанні Порошенка до загального результату." - поділився Портнов у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що партія Святослава Вакарчука "Голос" відмовилася від посади віце-спікера в Раді дев'ятого скликання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в "Слузі народу" Зеленського визначилися, що робити з міністрами.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко і Вакарчук записалися в комітет Ради з зовнішньої політики.