Президент країни-агресора Володимир Путін під час телефонної розмови з українським президентом Володимиром Зеленським "задля пожвавлення подальшого діалогу" просив розблокувати в Україні російські інформаційні сайти і не чинити спротиву діяльності проросійським медіа, які знаходяться у власності Медведчука.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такою інсайдерською інформацією поділився в мережі нардеп Євген Рибчинський. Про підступи агресора Рибчинський написав у Facebook.

Нардеп нагадав, що доступ до усіх шовіністських медіа-ресурсів було заблоковано строком на три роки згідно з указами Президента України про санкції проти Росії №133/2017 та № 126/2018. І в той же час, протягом тих самих років, Медведчук через підставну особу придбав кілька всеукраїнських телеканалів.

"Нині в рамках тенденції до вирішення "української кризи" Пу намагається нав'язати свої правила гри, як Заходу, так і новообраному президенту України. Але поки що Зе не наважується своїм указом скасовувати санкції проти країни-агресора. Як і не наважується через Нацраду зупинити діяльність проросійських ЗМІ", - зазначив Рибчинський.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

За його словами, Зеленський наразі зайнятий формуванням сильної президентської вертикалі та збирається з силами. І наразі невідомо, якою буде його відповідь Путіну. Однак те, що російські ЗМІ і досі залишаються заблокованими, вселяє оптимізм і надію на достойну відповідь агресору, зазначив нардеп.

"Яка буде його відповідь на прохання володаря імперії зла - покаже час. Але те, що російські лайно-ЗМІ все ще заблоковані, все ж таки вселяє надію на достойну відповідь загарбнику", - підкреслив Рибчинський.

Нагадаємо, Зеленський зателефонував прем'єру Британії Джонсону
через російську агресію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8: Захарова впала в істерику.

Також Знай.ua писав, у Зеленського назвали дату зустрічі з Трампом: що будуть обговорювати глави країн