МЗС Росії нехай дає поради Путіну, а не президенту України Володимиру Зеленському. Таку заяву на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook зробила віце-спікер Верховної Ради, кандидат у народні депутати від партії "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"МЗС РФ нахамило Зеленському. Оперативно нахамили, не чекали не те, що кілька днів, а навіть кілька годин не чекали. Їх "чекаємо від вас сигналу" це - "чекаємо від вас капітуляції". Що тут можна сказати? Нехай МЗС РФ дає поради Путіну, а не президенту України. Не треба повчати українського президента. Це може робити народ України і українська опозиція, а не Маши з Уралмаша", - написала Геращенко.

Ірина Геращенко

І додала від імені українців, що чекає від Путіна не сигналів, а дій. Звільнення заручників, повернення Донбасу і Криму.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, таким чином Геращенко відреагувала на заяву Захарової і додала, що це "ми чекаємо від Путіна не сигналів, а дій": звільнення заручників та повернення Донбасу з Кримом.

Нагадаємо, Супрун, Аваков та Маркарова: у "Слузі народу" Зеленського визначилися, що робити із міністрами.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського планують скоротити кількість чиновників і міністерств: попросили на вихід.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.