Лідер президентської партії "Слуга народу" та ймовірний спікер Верховної Ради дев'ятого скликання Дмитро Разумков заявив про можливість призначення нового складу Кабінету Міністрів у перший день роботи нового парламенту, 29 серпня.

Про це він повідомив у відповіді на запитання журналістів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я поки не обговорював це питання з колегами, але я не виключаю (призначення нового складу Кабміну 29 серпня)", - сказав Разумков.

голова політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Лідер партії "Слуга народу" зазначив, що порядок денний першого засідання Ради нового скликання ще не обговорювалася на засіданні групи з підготовки першої сесії.

Зазначимо, що президентська партія "Слуга народу" перемогла на парламентських виборах з великим відривом. Таким чином вона заводить до нової Верховної Ради 254 депутати, тобто 60% від складу парламенту матиме партія Зеленського. Цього цілком вистачить для прийняття важливих рішень.

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео та розлютив українців до чортиків: "Нормально великом їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.