Експрезидент та лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко і очільник партії "Голос" Святослав Вакарчук виявили бажання працювати у Верховній Раді нового скликання в комітеті з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Таку інформацію озвучило агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на власне джерело в секретаріаті Верховної Ради.

Як повідомляє джерело, кандидатури Порошенка і Вакарчука подали фракції "Європейська солідарність" і "Голос" в комітети відповідно, 21 серпня ввечері.

Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

За попередньою інформацією, комітет Верховної Ради з зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва готовий очолити представник партії "Слуга народу" Богдан Яременко. Передбачається, що в його складі буде 10 депутатів, 6 з яких – з "Слуги народу".

з'їзд партії "Слуга народу"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, комітет Верховної Ради з зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва займається законодавчим забезпеченням зовнішньополітичної діяльності України, її участі у міжнародних інтеграційних процесах, ратифікацією міжнародних договорів і міжпарламентськими зв’язками, забезпечує контроль дипломатичної служби.

Нагадаємо, Зеленський пояснив наслідки повернення Росії до G8: що буде з Кримом, Донбасом та політв'язнями.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського планують скоротити кількість чиновників і міністерств: попросили на вихід.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.