Президент Володимир Зеленський правильно зробить, якщо дасть можливість Генпрокуратурі карати. Про це заявив відомий політолог Юрій Романенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Найважливіша реформа системи Генеральної прокуратури — створення прокурорського самоврядування". Це Луценко сьогодні скаржиться", - процитував генпрокурора експерт.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На думку Романенка, Луценко в шоці, що Зеленський планує повернути "диктаторські повноваження генпрокурору", в той час як новий глава ГПУ зможе призначати заступників та місцевих прокурорів самостійно.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ого, оце жах. Адже Порошенко і К створили систему, понаплодили НАЗК, САПи, НАБУ, ЗаЕБУ, які ніхр*на не роблять і всі нарікають одне на одного, що, мовляв, я не винувата, а вони нічого не роблять. Оце і є їх ментовсько-прокурорське самоврядування, де ніхто ні за що не відповідає. І все це нібито під приводом, що нам безвіз дадуть за це", - написав політолог.

Крім того, Романенко впевнений, що Зеленський правильно зробить, якщо дасть можливість ГПУ карати.

"Взагалі будь-якому органу, який буде відповідальний за покарання. І далі мати їх з ранку до вечора. Бо цей корупційний п*здеж вже просто набрид", - підсумував він.

Нагадаємо, Романенко закликав Зеленського не повторювати "подвиги" Лукашенка.

Як повідомляв портал Знай.uа, американський мільярдер звинуватив Порошенка у виведенні 8 млрд доларів з України.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко голосно оскандалився в Європі.