Не так давно віце-прем'єр-міністр України Павло Рознеко розлютив українців тим, що відправився зі своєю нареченою телеведучою Оленою-Христиною Лебідь в сонячну Грузію у відпустку. Його кохана кожного дня постила фото і відео з поїздки, чим підігрівала бурхливі невдоволення.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз же пара вирішила продовжити свій відпочинок та з Батумі вирушилао просто на Шацькі озера, чим спровокувала нову хвилю гніву. Не пройшов повз такого вояжу і український юрист і блогер Михайло Шнайдер.

"Павло Розенко прилетів з сонячного Батумі і... відразу ж відправився на відпочинок на Шацькі Озера. У зв'язку з цим, у мене виникає лише одне питання. Коли він встигає працювати?" - ділиться Шнайдер.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також блогер прикріпив колаж з фото, які ілюструють поїздку парочки.

В коментарях українці підкинули чергову порцію негативу на адресу пари Розенко-Лебідь:
"Поспішає відпочити перед в'язницею", "Не царська це справа", "А навіщо йому працювати?таку пасію і годувати не треба", "Працювати!? Михайло, ви коли-небудь чули словосполучення "працює міністром (начальником, головою тощо) Скрізь говорять "Займає посаду". Цим все сказано", "Намагається насолодитися перед судом", "Вона так добре розводила чуваків, може і його розводить", "Він що, їжу у неї відбирає?", "Відпускні не всі прогуляв"

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.