Анастасія Слічна – дівчина глави Офісу Президента Андрія Богдана. Про їх пару відомо не так багато. Вони знайомі досить давно, але от серйозні стосунки у них зав'язалися відносно недавно.

ексклюзивному інтерв'ю порталу Знай.ua Анастасія погодилася відкрити завісу таємниці і на рахунок своєї особистості, і на рахунок їх з Андрієм Богданом відносин в цілому.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Богдан

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчина розповіла, що є співвласницею бренду купальників і пляжного одягу La Mare, представленого в тому числі і в Цумі, а також управляє інтернет майданчиком Jewellery Bazar, де зібрані біжутерні прикраси світових та українських брендів. Слічна закінчила Київський Економічний Університет, факультет за спеціальністю "Міжнародна економіка". Після вузу працювала в аудиторській компанії, а після неї в кінокомпанії, де була креативним продюсером.

Анастасія Сличная

Зараз Анастасія має дуже мало вільного часу, так як крім роботи примудряється ще займатися спортом 5 разів на тиждень, відвідувати різні бізнес-курси та тренінги з кулінарії. Виходячи з такого швидкого темпу життя вона з коханим має тільки один спільний вихідний - неділя. Але, тим не менш, пара не сумує, намагається постійно бути на зв'язку, влаштовувати вечірні побачення. Не забуває дівчина і про те, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, адже щоранку вона готує йому сніданок, що є маленькою традицією їх пари.

Виходячи з того, що Слічна є досить помітною дівчиною, то і вимоги до обранця у неї відповідні.

"У чоловіках ціную порядність, інтелект, чесність, відповідальність, рішучість, впевненість в собі, внутрішню силу, почуття гумору, повага до жінки, доброту, авантюризм, але без фанатизму і, звичайно ж, любов до своєї сім'ї, дітям, і до мене. Дуже важливо, які у чоловіка цінності." - заявляє дівчина і стверджує, що Андрій Богдан підходить за всіма параметрами до цього опису.

Крім цього, Анастасія переконана, що їхня зустріч не є випадковою, навіть більше того - зв'язок між ними кармічний.

Почуття гумору є однією з важливих рис Андрія Богдана та Анастасія підтверджує це. Дівчину це анітрохи не напружує, так як вона теж любить пожартувати. Але, все ж, їй цікавіше спостерігати за цими проявами зі сторони.

Нагадаємо, що стало відомо, скільки співробітників працюють в Офісі президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, ходять чутки про те, що США не були задоволені призначенням Андрія Богдана.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.