Відомий блогер Михайло Шнайдер заявив, що екс-президент Петро Порошенко продовжує контролювати українську судову систему. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Порошенко давно не президент, але створена ним система тиску і контролю над нашою судовою системою, за допомогою правоохоронних органів, продовжує справно працювати. Неугодних продовжують переслідувати... репресувати... ламати. І недавня гучна справа суддів окружного адмінсуду Києва, тому пряме підтвердження", - зазначив Шнайдер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Блогер додав, що "Вища рада правосуддя, під безпрецендентним тиском, просто на наших очах виявилася втягнутою в розправу над незручними суддями".

"Це просто не вкладається в голові. Невже саме так має виглядати те саме правосуддя і контроль над судовою системою? Невже ВСП і ВККСУ, виявилися повністю безпорадними перед пресом системи Петра Олексійовича? Ви думаєте під таким тиском вони зможуть приймати дійсно справедливі рішення? Ні. Так бути не повинно", - упевнений Шнайдер.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також він висловив надію, що "нова влада очистить ці "Авгієві Стайні".

"Я щиро сподіваюся, що нова влада наведе лад з нашою багатостраждальною судовою системою. І українське правосуддя нарешті стане справедливим. Адже #СуддіНЕмаріонетки", - резюмував блогер.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Порошенко намагається продовжити повноваження підконтрольних йому членів ВККС.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна може приєднатися до Міжнародного кримінального суду.

Також портал Знай.uа писав,що Кравчук оцінив перші 100 днів президентства Зеленського.