Апеляційний суд Херсонської області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури АРК і скасував ухвалу Херсонського міськсуду на відмову в арешті танкера MRIYA. Суд підозрюють у незаконному транспортуванні нафтопродуктів, його заарештували. На судно накладено арешт.

Про це дізнались із зали суду під час засідання, 19 серпня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колегія Херсонського апеляційного суду задовольнила апеляцію прокуратури АРК на визначення Херсонського міського суду про відмову в задоволенні клопотання слідчого про арешт танкера MRIYA.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Визначення Херсонського міського суду скасовано, на судно накладено арешт. Однак Херсонський міський суд відмовився заарештовувати MRIYA. Користуючись нагодою, судно вийшло в нейтральні води Чорного моря, де перебуває й до нині.

Таку інформацію надає сайт MarineTraffic.com.

Варто нагадати, що 10 серпня в порту Херсона українські правоохоронці проводили обшук на судні MRIYA. Судно, як відомо, порушило українське законодавства та зайшло у деякі порти окупованого Криму, які раніше закрила Україна.

Чорне море

Судно, як виявилося, постачало паливо для Чорноморського флоту РФ і підозрюється в контрабанді нафтопродуктів. У червні 2015 це ж судно, але під назвою VILGA, постачало паливо для підрозділів Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі.

Нагадаємо, у Запоріжжі викрили шпигуна Путіна, п'ять років зливав усе окупантам.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, британці оголосили про розробку унікальних дронів.

Також портал Знай.ua писав, що Путіну притисли хвіст. Нато запустить революційну зброю.