В неділю депутат від партії «Слуга народу» Максим Бужанський у своєму Telegram-каналі образив журналістку видання «НВ» Ольга Духніч назвавши «тупою вівцею», а саме видання «одіозним». Підставою для цього стало те, що журналістка в інтерв'ю з Дмитром Разумковим говорила, що нардеп «сумує за СРСР і часом Віктора Януковича».

Ольга досить нейтрально відреагувала на випад: «Відповідати р-ну Бужанскому це як спроба з'ясувати стосунки з голубом, який напаскудив вам на рукав пальто».

А в коментарях вказала, що партійні лідери вже вибачилися перед нею за висловлювання члена їхньої партії і від Бужанського особисто вона чекає вибачень тільки перед виданням.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Потенційний глава фракції «Слуга народу» у Парламенті нового скликання Давид Арахамія також обговорив інцидент під постом блогера Антона Швеця, сказавши, що цим маркером настрою Бужанського буде його голосування в парламенті.

Після цього користувачі поцікавилися, чи послідує реакція політсили «Слуга народу» на вислів Максима Бужанського. Арахамія запевнив, що це питання обов'язково буде винесений «на фракцію» і дав пораду Ользі Духніч звернутися до суду.

Нагадаємо, слуга народу забув "своє місце" і накинувся на журналістку.


Як повідомляв раніше Знай.uа у Зеленського планують зробити нечуване з депутатами.


Також Знай.uа писав про те, що Зеленський зважився їхати до Путіна.