Майбутній нардеп від партії "Слуга народу" накинувся на журналістку Крістіну Бердинських і отримав "на горіхи" від користувачів мережі

Відповідний пост Максим Бужанський виклав у себе в Telegram.

"Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ «НВ», в інтерв'ю з представником «Слуги народу» заявила, що я ностальгую за СРСР і «часами Януковича». Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ", - написав він.

У соціальних мережах українці несамовито сердилися на такі вираження майбутнього народного обранця в бік передусім дівчини, а потім вже представника ЗМІ. Не зміг пройти повз і відомий телеведучий і блогер Сергій Іванов. Він вважає, що на Бужанського не варто ображатися:

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"...чувак веде себе абсолютно органічно, він прийшов до успіху і прикидатися людиною йому не потрібно."

Іванов впевнений, що майбутній нардеп не стільки окреслив своє ставлення до української преси, скільки показав своє справжнє обличчя.

"...спекуляції, якими він зробив собі кар'єру - все це д'Артаньянство і карикатурна радянська мужність виявилися показушними."

Журналіст переконаний, що зараз немає особливо сенсу апелювати до його однопартійців і намагатись через них вплинути на Бужанського.

"Ми можемо або проковтнути «тупу вівцю», або просто зробити всі аспекти життя мандата, особливо фінансовий, максимально прозорими, а його самого - максимально токсичним для партії і президента, настільки токсичним, що іншого виходу, ніж порвати, у них не буде. Отже, колеги, вилка тут дуже проста - або четверта влада, або «тупі вівці». Вибирайте."

У коментарях до звернення українці висловили свою думку на цей рахунок:

"Ображатися точно не варто", "Біда в тому, що судитися з журналістом з приводу оціночних суджень неможливо, а говорити представнику четвертої влади, що вона "тупа вівця" не можна. Тут потрібен або консенсус і межі,які не переступають обидві сторони або обходитися без моралізаторства.", "Я взагалі не зрозумів що вона його образила. Виходить, що він соромиться своїх поглядів.", "Ображатися насправді не варто. Таке треба лікувати. Коли добровільно, коли примусово"

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.