Подружжя Нетаньяху у складі прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та його дружини Сари в ніч на 19 серпня прибула в Київ. Однак, їх приїзд опоганився декількома скандалами, головною героїнею яких стала дружина прем'єр-міністра.

Біньямін Нетаньяху та Володимир Путін

Все почалося ще на борту літака, коли Сарі здалось, що її не так привітали пілоти під час посадки на лайнер.

Сара Нетаньяху в гніві встала зі свого крісла і попрямувала до кабіни пілотів. Однак її туди не пустили, що ще більше розлютило дружину прем'єра. В результаті командир корабля знову привітав подружжя Нетаньяху на борту – за 45 хвилин до посадки в аеропорту.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Але, апогеєм ситуації став випадок, який образив всіх українців.

Коли подружжя Нетаньяху зійшли з літака в Києві, їх вітали три дівчини в традиційних українських костюмах з короваєм хліба і сіллю. Глава ізраїльського уряду, вже знайомий з цим звичаєм укранського привітання, відламав шматочок хліба, вмочив у сіль і надкусив. Після цього він передав скибочку дружині, але та з посмішкою кинула її на підлогу, обтрусивши пальці.

В коментарях українці гнівно реагують на цей кричущий випадок:

"Вона після 6 не їсть, тим більше мучного", "Є радники з етикету? Вона б ще в Японії обніматися полізла", "Напевно, не кошерний хліб", "Хліб Сарі більше не давати, нехай квіточки нюхає", "Соромно за Сару, ніякої поваги до традицій країни", "Така дружина явно не прикраса для чоловіка", "Перед візитом треба вивчати культуру країни, в яку летить "обличчя" держави!" "Дуже негарно і прикро"

Нагадаємо, Разумков із команди Зеленського озвучив українцям свою майбутню зарплату: "Шестисотий Mercedes не купиш".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.