В рамках зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху планує обговорити Угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем і пенсійну угоду між державами.

Про це Нетаньяху заявив в аеропорту в коментарі журналістам перед вильотом в Київ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Зараз я вирушаю з важливим візитом в Україну на запрошення нового президента Зеленського. Я буду обговорювати з президентом України завершення створення Зони вільної торгівлі, це близько до реалізації, договір про пенсії і цілий ряд інших тем, які ще більше зміцнять відмінні зв'язки між нашими країнами", - заявив прем'єр Ізраїлю.

Візит Нетаньяху - подія знакова тим, що він стане першим іноземним лідером, який відвідав країну після вступу Володимира Зеленського посаду.

Як повідомляють джерела, Нетаньяху вже вчора провів зустріч з Ігорем Коломойським, який по суті є його "гравцем", а також американським мільярдером Семом Кислином, який приїхав в Україну з обвинуваченнями у корупції колишнього президента Петра Порошенка.

Тут слід виділити два моменти. По-перше, Нетаньяху отримає відмінний піар з боку Зеленського ( ніби як "єврейського" Президента України), перед вересневими виборами в Кнесет.

По-друге, Нетаньяху підвищить авторитет ІВК в очах Зе, плюс виступить з пропозицією "вплинути" на Путіна в питанні організації зустрічі Президентів України і Росії. Також може стати посередником у вирішенні питання РФ і України ( але це все буде не публічно сказано).

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це буде такий широкий жест і піар від Зе в бік Нетаньяху, адресовані місцевому населенню Ізраїлю ( всі ЗМІ Ізраїлю добре це розпіарять).

Нагадаємо, дружина Нетаньяху влаштувала "дебош" у літаку по дорозі в Київ: подробиці.

Як повідомляв раніше Знай.uа, дружина Нетаньяху влаштувала "дебош" у літаку по дорозі в Київ: подробиці.

Також Знай.uа писав про те, що експерти передрікають Росії негайний розвал.