В партії "Слуга народу" розробили нові зміни в законодавство, які стосуються столиці України, Києва.

Ця ініціатива не є однією з головних, які подадуться на розгляд нового зібрання Верховної Ради, повідомив представив президента в парламенті Руслан Стефанчук.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як пояснив Стефанчук: "Кількість законодавчих ініціатив від партії Слуга народу перевалила за 300… Там є різні напрацювання, в тому числі і питання, пов'язані з переформатуванням напрямків, які стосуються столиці — міста-героя Києва, але питання в тому, коли воно буде, у якому форматі воно буде — це питання дискусії в парламенті… На все свій час".

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Серед першочергових законопроектів будуть зміни до Конституції України про зняття депутатської недоторканності і зміни в Регламент роботи Верховної Ради, зазначив Стефанчук.

Верховна Рада також повинна представити нову систему нормативно-правових актів та прийняти закон України про нормативно-правових актах, а також запропонувати план законопроектної роботи Верховної Ради, додав Стефанчук.

Закон про столицю України сьогодні, 18 серпня, запропонував прийняти прем'єр-міністр Володимир Гройсман. У ньому будуть прописані положення мера і голови ОДА. Він сказав про це, після того, як Кабмін повідомив, що не збирається усувати Віталія Кличка від місця мера Києва.

Нагадаємо, раніше останнє китайське попередження "євробляхерам": у Зеленського підготували шалені штрафи.

Також Знай.uа писав, що Разумков розкрив українцям, як Зеленський хоче закінчити війну на Донбасі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у справі Сармату з'явилася важлива зачіпка, замішані погони: це може змінити все.