У господаря Кремля Володимира Путіна заговорили про "братські народи" України і Росії, пише Рoliteka. Зокрема, в ефірі скандального ток-шоу поскандалили два пропагандиста, обговорюючи Україну і її протидія російської агресії.

Під час гучної дискусії один з опонентів , який явно був проросійським, активно озвучував в ефірі імперські тези, розповідаючи про "братній народ". А другий намагався демонструвати проукраїнську позицію.

Путін

"Я думаю, що сьогоднішня Україна – це держава-вірус. І рівно в такому жанрі, в такому вигляді вона і потрібна американцям, взагалі Захід. Вони чомусь вважають, що через цей вірус буде заражати нас – велику Росію. А виходить з точністю до навпаки: на нас цей вірус не діє, у нас досить стійкий імунітет, а цей вірус починає поширюватися в іншу сторону. Скоро Захід зрозуміє, що їм цей вірус самий небезпечний. А ви продовжуєте жити в ілюзії, що ось ці ваші русофобські настрої комусь потрібні", – образливо заявив прокремлівський політолог Олексій Мартинов.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нібито проукраїнський гість студії Гордій Бєлов спробував йому заперечити. Однак його відповідь була надто нікчемною, оскільки в ефірі він підтримав один із головних міфів Кремля про "один народ" з країною-агресором.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Запам'ятайте раз і назавжди – Україна – не вірус! А від вас сахається весь світ! Вас називають агресорами. У нас один народ, у нас немає вірусу. Ви і є вороги всіх народів! Є один народ – Росія, Україна, Білорусь. А в цьому народі живуть ось такі переконання, які ви сповідуєте, розпалюючи тільки конфлікти", – підіграв пропагандистові український гість.

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу".

Як повідомляв "Знай.uа", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко призначив нових членів ВРП: одним махом узурпував владу.