Лідер президентської партії, яка отримала цілковиту більшість у новому парламенті, "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів, що його дружина була одним з партнерів по бізнесу, пише Рoliteka. А тепер стала власницею всього бізнесу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Разумков зазначив, що може спокійно говорити про це, і весь свій бізнес переписав на дружину.

"Переписав на дружину. Але можу говорити про це спокійно, бо вона і була одним з партнерів у нашому консалтинговому бізнесі, і сенсації тут не буде", – сказав Разумков.

Разумкові

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, раніше Разумков керував власною консалтинговою компанією Ukrainian Consulting Group.

Згідно з інформацією аналітичної системи YouControl, глава президентської партії дійсно не значиться серед бенефіціарних власників в ТОВ "Українська политконсалтинговая група", зате там з'явилася його дружина Юлія Чайка.

Дмитро Разумков

Про свою зарплату спікера у Верховній Раді Разумков сказав, що мільйонних заробітків не матиме, але цілком гідно жити можна.

"Якщо чесно, то ні, вона могла би бути більшою. Хоча це хороша зарплата на тлі мінімальної, але недостатня. Ми тільки йдемо до того, що є, наприклад, у європейських депутатів – гідна зарплата і хороший соціальний пакет, коли людина тримається за цю роботу і розуміє її престиж… За 40 тис. грн не купиш шестисотий Mercedes, але жити можна цілком гідно. Далі питання твоїх цінностей. Якщо ти корупціонер, тебе і мільйонні заробітки не зупинять", – відповів Разумков.

Нагадаємо, Разумков із команди Зеленського озвучив українцям свою майбутню зарплату: "Шестисотий Mercedes не купиш".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.