Лідер президентської партії, яка отримала цілковиту більшість у новому парламенті, "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів про зарплату спікера Верховної Ради. Зазначимо, що партія Зеленського висуватиме саме кандидатуру Разумкова на посаду спікера нового парламенту.

Про це Разумков сказав в інтерв'ю виданню НВ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не цікавився, але приблизно знаю, що близько 50 тис. грн, і мені достатньо, я сформував собі матеріальну подушку за рахунок бізнесу", - сказав Разумков, зазначивши, що не цікавився сумою зарплати спікера.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водночас Разумков прокоментував заробітну плату народних депутатів. Як відомо, депутати нового скликання отримуватимуть близько 36-37 тисяч грн, а разом з надбавками близько 50 тисяч. Політик підкреслив , що зарплата нардепів могла бути більшою, але на тлі мінімальної це хороші гроші.

Дмитро Разумков

" "Якщо чесно, то ні, вона могла би бути більшою. Хоча це хороша зарплата на тлі мінімальної, але недостатня. Ми тільки йдемо до того, що є, наприклад, у європейських депутатів – гідна зарплата і хороший соціальний пакет, коли людина тримається за цю роботу і розуміє її престиж… За 40 тис. грн не купиш шестисотий Mercedes, але жити можна цілком гідно. Далі питання твоїх цінностей. Якщо ти корупціонер, тебе і мільйонні заробітки не зупинять", – відповів Разумков", - зауважив глава партії "Слуга народу".

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.